Leonardo da Vinci

 20_185914_93_rethink_final_manji

 

RETHINK

Trajanje:  1. studeni 2013. godine – 31. listopad 2015. godine.

Ukupna vrijednosti projekta je:  278.870,64 EUR.

Projekt je odobren je za financiranje u sklopu Programa za cjeloživotno učenje, potprograma Leonardo da Vinci – Prijenos inovacija.

Vodeći partner:  Agencije za razvoj Varaždinske županije AZRA

Partneri u projektu su: BLUEWATERS Environmental Conslutants iz Austrije, Zanstveno – raziskovalno središče Bistra Ptuj iz Slovenije, Agencija za potporu regionalnom razvoju Košice iz Slovačke, Kujawsko – Pomorskie regija iz Poljske te razvojne agencije iz Krapinsko-zagorske, Međimurske, Zagrebačke i Koprivničko-križevačke županije: ZARA, REDEA, ZACORDA i PORA.

Cilj projekta : stvoriti temelje za pozicioniranje regionalnoga razvoja kao važnog sektora u nacionalnom i međunarodnom strukovnom obrazovanju i njegovo usklađivanje s potrebama tržišta rada.

Projektne aktivnosti obuhvaćaju razvoj programa za trenere regionalnoga razvoja, stvaranje modula za voditelje regionalnoga razvoja, suradnika u regionalnom razvoju i za pomoćnika voditelja te stvaranje portala za obrazovanje na daljinu usmjerenog isključivo na dionike regionalnoga razvoja.

Provedbom navedenih aktivnosti stvorit će se temelji za uključivanje regionalnog razvoja kao posebnog segmenta u strukovnom obrazovanju.

Više o projektu